skip to Main Content
Tiedoksi SYKSYLLE 2021!

Tiedoksi SYKSYLLE 2021!

TULEVAA TIEDOKSI SYKSYLLE 2021:

 • Nuppi ja ryppi- ryhmät käynnistyvät elokuussa. Seuraa ilmoitteluamme!
 • Omaishoitajien vertaisryhmät käynnistyvät syyskuussa. Seuraa ilmoitteluamme!
 • Linnakallion Kesäteatteri to 19.8.2021 klo 19.00(os.Taluskyläntie 660) To 19.8. klo 19.00. Ilmoittautuminen alkaa ma 2.8. 2021 puh. 044- 98 68 159 (Arja).
 • Perinteinen OivaMuisti- kiertue starttaa taas elokuussa viikolla 34. Infoa muistista ja omaishoidosta. Järjestäjänä Muistiluotsi Keski-Pohjanmaa ja Jokilaaksojen OmaisOiva. Seuraa milloin olemme paikkakunnallasi ja tule juttusille. Tarjolla kahvia ja nisua!
 • Muisti- ja Omaishoidon neuvontapisteet; käynnistyvät ma 16.8. Muistiluotsin Mirja tavattavissa OO- toimistolla. Maanantaina 30.8. Kalajoella Ventelän- talolla klo 10 – 12 ja Oulaisissa Penttilän- talolla klo 13 – 15 Mirja Muistiluotsista ja Teija OmaisOivasta antamassa ohjausta/neuvontaa ilman ajanvarausta. Tervetuloa juttusille!
 • Elonkorjuu- tanssit Yppärin Merimajalla 9.9.2021 klo 12 – 14.30. Ilmoittautuminen 3.9. mennessä Arjalle puh. 044 – 98 68 159. Järjestetään perinteisesti yhteistyössä; Raahen Seudun omaishoitajat ja läheiset ry, Suomenselän Muisti ry kanssa, sekä kutsuttuna Keski-Pisteen Omaishoitajat ry. Tervetuloa laittamaan jalalla koriasti! Tansseihin tullaan järjestämään linja-auto kyyditys!
 • Muistikummituokio (muistiviikko 38 tapahtuma) Ti 21.9.2021 alkaen klo 13.00 Penttilän- talolla. Muistikummituokion ohjaa Mirja Muistiluotsista ja myös Oivalaisia paikalla.
 • HÄRMÄ / Voimaantumispäivät 4. – 6.10.2021. Ilmoittautuminen alkaa myöhemmin, joten seuraa ilmoitteluamme! Lisätietoja voi kysellä Oiva- ohjaajilta.
 • Omaishoitajien Juhlapäivä ke 13.10.2021 klo 9.30 – 14.00 Jedu Oulainen /Sosiaali- ja terveydenhoitoyksikkö os. Kuntotie 2 Oulainen. Päivän järjestää lähihoitajaopiskelijat, yhteistyössä useamman kunnan alueen omaishoitajayhdistysten sekä kuntien omaishoidonpalveluohjaajien kanssa. Paljon taas tiedossa mukavaa ohjelmaa, kahvittelua, ruokailua ja mikä parasta eli saa tavata vertaisia pitkästä aikaa! Ilmoittautumisesta myöhemmin lisää!
 • Ovet- valmennus / Erityislasten vanhemmille tietoa ja virkistystä pe – la 15. – 16.10.2021 alkaen klo 13.30 Kylpylä Sun Funissa os. Jukupolku 3 Kalajoki. Valmennuksen sisältö: omaishoidon tunnusmerkit, yhteiskunnan palvelut, vanhemmuuden / parisuhteen tukeminen, vertaistuki. Valmennuksessa asiantuntija osuudet palvelu- ja tukimuotoihin. Omavastuu 80€/ hlö sisältää majoituksen 2hh, ateriat, kylpylän käytön sekä valmennusmateriaalin. Ilmoittautuminen  ja lisätiedot 1.10.2021 mennessä Omaisoiva-ohjaajille!
 • OVET- omaishoitajavalmennus 4., 11. ja 18.11.2021 Ylvieskassa (Alavieskan, Sievin ja Ylivieskan alueen omaishoitotilanteessa oleville) os. Savisilta 1 LT 5. Valmennuksen sisältö: yhteiskunnan palvelut, hoiva- ja avustamisen perusteet, muutoksen kohtaaminen ja omaishoitajan voimavarat ja vertaistuki. Valmennuksessa asiantuntija osuuksia palvelu- ja tukimuotoihin, eli tiedossa tuhti tietopaketti omaishoitajuuteen!  Ilmoittautuminen alkaen 2.8.2021 OmaisOiva- ohjaajille.

LISÄKSI:

 • Seniorin Eväät- ryhmätoimintaa syksyllä -21 Ylivieskassa sekä Oulaisissa. Kurssilta saa hyviä ruokavinkkejä arkeen, yhdessä tekemistä ja hyvää mieltä sekä vatsan täytettä! Soitteleppa lisätietoja ja ilmoittaudu Oiva- ohjaaille!
 • Syksyllä Avoimia ovia Ylivieskassa OO- toimistolla sekä OmaisOiva-kahviloita eri TEEMOILLA alueellamme: arjen pienapuvälineet, Teams- etäyhteydet tutuksi, kodin turvallisuus, riittämättömyyden taakka/omaishoitajan oma jaksaminen. Tervetuloa tilaisuuksiin!
 • Omaishoitajaliitto järjestää syksyn -21 aikana Webinaareja- etäyhteyksin ja niissä omaishoitajuuteen liittyviä ajankohtaisia aiheita. Järjestämme alueellamme OmaisOiva- kahviloita, joihin voit tulla kuuntelemaan aiheista kahvikupposen ääressä. Näistä löytyy jo tietoa kotisivuiltamme. Tervetuloa tilaisuuksiin!

Tapahtumiin voi tulla muutoksia meistä riippumattomista syistä, joten pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin. Seuraa ilmoitteluamme!

Lisätietoja löydät kotisivuiltamme: www.jokilaaksojenomaishoitajat.fi  sekä Facebookista: Jokilaaksojen OmaisOiva, Ilmoittelemme Kalajokilaakson keskiviikon muistilistalta sekä aina saa soittaa / kysyä tai vaikkapa piipahtaa toimistollamme jos kulkua Ylivieskassa.

Arja Taka-Eilola (OmaisOiva- ohjaaja) p. 044 – 98 68 159, arja.taka-eilola@kotinet.com

Teija Sorvoja (OmaisOiva- ohjaaja) p. 044 -98 68 009, teija.sorvoja@jokilaaksojenomaishoitajat.fi

OmaisOiva- toimisto os. Savisilta 1 LT 5 Ylivieska (keskustassa). Toimisto avoinna arki maanantaisin klo 8.00 – 16.00. Muuna aikana tavoitat meidät puhelimitse. Voit myös varata toimistollemme oman OivaHetki- keskustelutuokion.  Tervetuloa!

Tiedote tästä linkistä!

Back To Top