skip to Main Content
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Omaishoitajuuden palikat -koulutus, verkossa!

21 tammikuun @ 13:00 - 15:00

Tervetuloa kuulemaan Omaishoitajuuden palikat -materiaalista ja sen hyödyntämisestä vertaisryhmissä, luennoilla ja oman pohdinnan tukena!

Parisuhde muuttuu puolison sairastuttua. Moni ottaa vastaan tehtävän toimia elämänkumppaninsa omaishoitajana. Mitä merkitsee omaishoitajana toimiminen omalle puolisolle? Mitä tunteita tehtävä herättää? Monia omaishoitajan keskeisiä pohdintoja on koottu Omaishoitajuuden palikat -materiaaliin, joka havainnollisesti kuvaa puolisoaan hoitavien omaishoitajien eri elämänalueita.

Koulutuksessa 21.1. esitellään Omaishoitajuuden palikkataloa ja annetaan tarvittava tieto materiaalin käyttöön ottamiseen.

Koulutus järjestetään verkossa, Teams-alustalla, ja se on tarkoitettu omaishoidon parissa toimiville ammattilaisille ja vapaaehtoisille sekä omaishoitajille. Kouluttajina toimivat asiantuntija Liisa Välilä Kirkkohallituksesta sekä Tunne voimavarasi -hankkeen työntekijät ja kokemusasiantuntijat.

Ilmoittautumiset 20.1. mennessä: Liisa Välilä, liisa.valila(at)evl.fi tai puh. 040 688 1567

Ilmoitus koulutuksesta

Omaishoitajuuden palikat -materiaali on laadittu yhteistyössä Kirkkohallituksen perheasioiden sekä Tunne voimavarasi -hankkeen toimijoiden ja kokemusasiantuntijoiden kanssa. Tunne voimavarasi on Miina Sillanpään Säätiön, Maria Akatemian, Omaishoitajaliiton ja Kuntoutussäätiön yhteishanke, jota koordinoi Miina Sillanpään Säätiö.

Tiedot

Päivämäärä:
21 tammikuun
Aika:
13:00 - 15:00
Kotisivu:
https://tunnevoimavarasi.fi/
Back To Top